welkom voor kinderen voor ouders zakelijk contact
Klik hier voor printvriendelijke versie

Truus Busschers Ik ben Truus Busschers (1964), integratief kindertherapeut, freelance docent, assessor en supervisor aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie.
Ik woon in Utrecht en heb daar ook mijn eigen praktijk.

Ik heb eerst de lerarenopleiding gedaan en daarna communicatie gestudeerd. Met deze kennis heb ik 10 jaar bij verschillende organisaties, communicatie- en veranderingstrajecten van volwassenen begeleid.

Het is al die jaren een droom van mij gebleven om met kinderen en jongeren te werken. Vooral kinderen weer in hun kracht krijgen is wat mij boeit. Met warmte, openheid, speelsheid, creativiteit, fantasie, humor, vakkennis en een sterke intu´tie wil ik kinderen en hun ouders helpen hun probleem op te lossen of ermee te leren omgaan.

Om deze droom te verwezenlijken heb ik eerst jungiaanse psychologie gestudeerd. In 2003 ben ik gestart met de opleiding tot integratief kindertherapeut en in 2007 heb ik deze afgerond aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie.

Vanaf februari 2004 ben ik gaan werken met kinderen, tijdens de opleiding onder supervisie. Naast de opleiding en mijn praktijk heb ik tot zomer 2008 licht verstandelijk gehandicapte jongeren en jonge gezinnen begeleid met emotionele- en/of gedragsproblemen. Nu richt ik mijn aandacht volledig op mijn eigen praktijk en mijn freelance opleider- en supervisorschap, deze werkzaamheden vullen elkaar aan en maken mijn leven zeer gevarieerd en uitdagend.
Om mij verder te ontwikkelen heb ik in 2009 een opleiding familie en organisatieopstelling voltooid, in 2013 heb ik een opleiding tot GZ (gezondheidszorg) supervisor afgerond en in 2017 een opleiding voor relatietherapie.

copyright Truus BusschersKindertherapie Tuinwijk - Van Marumstraat 4 - Utrecht - 06-20371974 -

© Illustraties en copyright: Truus Busschers© Website: Afelonne Doek